U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Rotterdamse Naaimachine Centrale Wouters opgericht in 1912 door de heer Wouters,

De heer Wouters kreeg 3 zonen, allemaal gingen ze verder in Naaimachines, 2 zonen met naaimachine winkels in Rotterdam, 1 zoon Gerard Wouters sloeg de vleugels uit en start  in het jaar 1939 in Amsterdam een naaimachine speciaalzaak onder de naam   Amsterdamse Naaimachine Centrale Wouters

van Woustraat 71-73-75-77     1074 AD Amsterdam

www.woutersnaaimachines.nl

 

Maart 2016 Uitbreiding met Naaimachines Haarlem, een nieuwe naaimachinestore Wouters

Generaal Cronjéstraat 46    2021 JJ Haarlem

 

December 2016 naaimachinewinkel in Zaandam . daar Schipper naaimachines Zaandam is opgeheven, en Hartog Naaimachines Wormerveer is gestopt met de zaak.

Peperstraat 142A

1502 AL Zaandam

 

NIEUWE VESTIGING IN HAARLEM per 22 Augustus 2017

 

Wouters Naaimachines Haarlem

KAMPERVEST 53  hoek Turfmarkt

2011 EZ HAARLEM

 

Wouters Naaimachines Soest

van Weedestraat 227 

3761 CD Soest ( gratis parkeren voor de deur )

 

 

November 2019 een nieuw filiaal in Flevoland Zoetelaarpassage 7 Almere Naaimachines Naaimachine Centrale Wouters sinds 1912 vakmensen voor Naai, Lock en Borduurmachines bezoek ook onze echte winkels met service !

 

Van Woustraat 71-73-75-77    1074 AD    Amsterdam

 

Kampervest 53                          2011 EZ    Haarlem

 

Van Weedestraat 227              3761 CD    Soest 

 

Zoetelaarspassage 7               1315 AT     Almere Stad

 

 

 

NAAIMACHINE REPARATIE IN SOEST Amersfoort Barneveld Hilversum Baarn etc

 

 

 

Wouters Naaimachines is een familiebedrijf met een winkel die al vele tientallen jaren een begrip is. Wij hebben een groot assortiment naaimachines van alle bekende merken, waarbij we ervoor zorgen dat we altijd de nieuwste producten in huis hebben. Het gaat dan niet alleen maar om de naaimachines, maar bijvoorbeeld ook om accessoires, borduursoftware, garen en meer. Daarnaast werken er bij ons ervaren mensen met veel kennis op het gebied van naaimachines. Ook hebben wij professionele reparateurs in dienst die voor u snel en grondig een reparatie uit kunnen voeren. Zij zorgen ervoor dat uw naaimachine in Soest snel weer werkt.

 

 

 

Als u een naaimachine heeft die het niet goed meer doet, dan is het verstandig om hier zo snel mogelijk een reparatie op te laten uitvoeren. Bij Wouters Naaimachines  repareren wij uw naaimachine in Soest razendsnel en zeer grondig. Zoekt u dan ook een naaimachine reparatie voor Soest en omstreken? Kom dan eens langs in een van onze winkels  Amsterdam Haarlem Zaandam Soest 

 

 

 

 

 

NAAIMACHINE REPARATIES IN Amersfoort Barneveld Spakenburg Hilversum Bussum Gratis parkeren voor onze winkel in SOEST Hilversum

 

 

 

Heeft u een naaimachine in Soest die het niet goed meer doet? Kom dan eens langs bij Wouters Naaimachines Soest . Wij hebben een winkel die door heel Nederland bekend is , met vestigingen in Amsterdam Haarlem Zaandam Soest. We helpen u graag ervoor te zorgen dat uw naaimachine gewoon normaal functioneert. We kunnen daarbij alle mankementen die u maar kunt bedenken voor u repareren. Daarnaast kunt u ook bij ons langskomen als u regulier onderhoud aan uw naaimachine wilt hebben. Als wij uw naaimachine voor u onderhouden zorgt u er zo voor dat er geen grote mankementen ontstaan aan uw naaimachine die als gevolg hebben dat uw naaimachine op gegeven moment niet meer goed werkt. Neemt u gerust een keer vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen, of om een afspraak te maken.

 

 

 

NAAIMACHINE REPARATIE IN Barneveld Amersfoort Hilversum Gratis parkeren voor de winkel in SOEST

 

 

 

Wouters Naaimachines is een familiebedrijf met een winkel die al vele tientallen jaren een begrip is. Wij hebben een groot assortiment naaimachines van alle bekende merken, waarbij we ervoor zorgen dat we altijd de nieuwste producten in huis hebben. Het gaat dan niet alleen maar om de naaimachines, maar bijvoorbeeld ook om accessoires, borduursoftware, garen en meer. Daarnaast werken er bij ons ervaren mensen met veel kennis op het gebied van naaimachines. Ook hebben wij professionele reparateurs in dienst die voor u snel en grondig een reparatie uit kunnen voeren. Zij zorgen ervoor dat uw naaimachine in Barneveld Amersfoort snel weer werkt.

 

 

 

Als u een naaimachine heeft die het niet goed meer doet, dan is het verstandig om hier zo snel mogelijk een reparatie op te laten uitvoeren. Bij Wouters Naaimachines  repareren wij uw naaimachine in Soest razendsnel en zeer grondig. Zoekt u dan ook een naaimachine reparatie voor Soest en omstreken? Kom dan eens langs in een van onze winkels  Amsterdam Haarlem Zaandam Soest   .